Kaivinkonetyöt Maansiirto Koskiselta Haarajoelta

Maansiirto Koskinen Oy – Maanrakennus ja kaivinkonetyöt Etelä-Suomessa

Ota meihin yhteyttä!

Maansiirto Koskinen Oy toteuttaa kaivinkonetyöt aikataulussa ja perusteellisesti. Kalustomme kahdella kaivinkoneella hoidamme työn kuin työn näppärästi ja ammattitaidolla! Toteutamme monipuoliset kaivinkonetyöt Etelä-Suomen alueella laadusta ja palvelusta tinkimättä. Palvelemme niin yksityishenkilöitä, yrityksiä, kuntia ja kaupunkeja kuin julkishallinnon sektoriakin. Asiakaskuntamme on laaja ja asiakastyytyväisyys meille kunnia-asia. Monipuolisen palveluvalikoimamme ja kattavan kalustomme ansiosta pystymme toteuttamaan niin pieniä kuin suuriakin urakoita ja projekteja asiakkaidemme omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Tekemiimme kaivinkonetöihin kuuluvat mm. talojen perustustyöt, massanvaihdot, piha- ja ympäristötyöt, imeytyskentät, kaivot, viemäröinnit, salaojitukset sekä ojankaivuut. Lisäksi hoidamme ammattitaidolla vesijohdot, sähkökaapelit, rakennusten purkutyöt sekä saastuneen maan puhdistustyön ja seulonnan. Oli kyseessä sitten pieni tai suuri kaivinkonetyö, voit luottaa meihin. Suoriudumme urakasta kuin urakasta jättämällä jälkeemme korkealuokkaisen ja laadukkaan lopputuloksen. Me teemme työmme huolella ja lisäksi pysymme sovitussa aikataulussa. Kun tarvitset ammattitaidolla toteutettuja kaivinkonepalveluita kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi tarpeisiin, ota meihin yhteyttä!

Maansiirrot ja
maanrakennukset ammattitaidolla aina aikataulussa pysyen

Palveluvalikoimamme sisältää kaivinkoneurakoinnit ja maanrakennustyöt Haarajoen ja Etelä-Suomen alueella. Kalustomme sisältää kaksi tehokasta kaivinkonetta sekä yhden vaihtolavallisen kuorma-auton. Lisäksi meiltä löytyy kolme pyöräkuormaajaa. Maa-ainesten siirrot ja kuljetukset hoituvat meiltä kätevästi ja vaivatta. Jos kaivuu-urakoinnin yhteydessä tarvitaan esimerkiksi multaa, soraa tai hiekkaa, me voimme ottaa kuljetuksen hoidettavaksemme.
Maansiirto Koskinen Oy on varma valinta kaikissa kaivuu-urakoissa. Kun tarvitset alan ammattilaista toteuttamaan vaativat kaivuutyöt, maansiirrot ja maanrakennukset, ota meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää! Palveluihimme kuuluvat myös soran seulonta ja varaston vuokraus.

P.S. Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys! Yksityishenkilönä voit hakea kotitalousvähennystä kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehdystä kunnossapito- ja perusparannustyöstä. Kotitalousvähennys on rahanarvoinen etu, joka kannattaa hyödyntää.