Varaston vuokrausta Mäntsälän Haarajoella — Maansiirto Koskinen Oy

Varaston vuokraus – lämmintä hallitilaa tarjolla!

Ota meihin yhteyttä!

Jos etsit varastoa tai liiketilaa Mäntsälästä, niin valmisteilla uudet tilat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme toimivat tilat hyvien kulkuyhteyksien ääreltä! Katso lisäinfoa:
https://www.mantsalanvuokratilat.fi/

Kaivinkonetöiden, soran seulonnan ja maanrakennuksen lisäksi yrityksemme palveluihin kuuluu myös varasto- ja hallitilan vuokraus. Vuokrattavana on lämmintä ja kuivaa hallitilaa alkaen 350 m² tiloista suurempiin. Lisäksi vuokrattavana on myös pienempiä varastotiloja. Varastotilamme sijaitsevat Veturin teollisuusalueella, 25-tien varrella Mäntsälässä. Varastolla on lastauslaiturit, joten kaikki ajoneuvoyhdistelmät pystyvät purkamaan lastinsa ongelmitta. Varaston vuokrauksen lisäksi tarjoamme myös vapaata tonttitilaa. Ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää tonttitilasta ja varaston vuokrauksesta!

Lämmintä varasto- ja hallitilaa joka tarpeeseen

Oli tilantarpeesi pieni tai suuri, meiltä löydät sopivan määrän varasto- tai hallitilaa. Vuokraamme varastotilat käyttöösi tarpeidesi mukaan. Tarvitsitpa varaston muuton ajaksi tai tuomaan muuten lisätilaa
tärkeille tavaroillesi, on meillä sinulle joustava ratkaisu. Meiltä varaston vuokraaminen on helppoa ja vaivatonta. Yrityksille voimme tehdä myös normaalin kuukausittaisen laskutuksen. Varastorakennukset ovat uusia ja erittäin siistejä. Varastolle on helppo tulla ja lastaustilaa on runsaasti. Varastolla on lastauslaiturit, joten kaikki ajoneuvoyhdistelmät pystyvät purkamaan lastinsa ongelmitta ja sujuvasti. Vuokraamme tiloja yrityksille sekä yksityisille niin muuttojen ajaksi kuin vastaamaan yrityksen lisävarastoinnin tarpeeseen sesongin ajan. Varastoimme lisäksi autot, moottoripyörät, matkailuautot ja veneet. Me säilytämme ja varastoimme kaikki tavarasi hyvin. Kaikki varastotilamme ovat kuivia, lämpimiä ja turvallisia ympäri vuoden. Lisäksi varastollemme on hyvin helppo tulla.
Voit vuokrata meiltä varastotilaa joka toistaiseksi tai määräajaksi. Varastoi isommat ja pienemmät tavarasi meillä! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olemme turvallinen ja luotettava yhteistyökumppani. Olemme Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani- sekä Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys. Luotettava Kumppani -palvelu kertoo avoimesti asiakkaille, että he ovat tekemisissä vastuullisen yrityksen kanssa. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on puolestaan merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Meihin voit siis luottaa!