Soran seulontaa Haarajoella ja Etelä-Suomessa — Maansiirto Koskinen Oy

Soran seulontaa – meiltä laatukoneilla laatutyötä!

Ota meihin yhteyttä!

Maansiirto Koskinen Oy tarjoaa yhtenä palveluistaan soran seulontaa, jonka hoidamme laadukkaalla Lokotrack ST3.5 -seulontayksiköllä. Siirrettävällä seulallamme erittelemme sorakasoista eri lajikkeet tarkasti toisistaan. Soran seulonnassa asiakkaitamme ovat muun muassa soraliikkeet ja tienrakentajat Haarajoella ja koko Etelä-Suomen alueella. Kuljetukset hoidamme kuorma-autolla. Jos siis olet kiinnostunut soran seulonta -palvelustamme, ota yhteyttä. Muista, että hoidamme ammattitaidolla ja aikataulussa myös erilaiset kaivinkonetyöt. Lisäksi tarjoamme varastotilaa vuokralle.

Lue lisää kaivinkonetöistä Tutustu varaston vuokrauspalveluun

Hiekan ja soran seulonta laadukkaasti ja ammattitaidolla

Hiekka ja sora ovat maasta kaivettua kiviainesta, jota voidaan käyttää joko sellaisenaan tai seuloa eri raekokoihin. Kalliomurske on kalliosta
louhittua ja murskattua kiviainesta. Sepeli puolestaan on kalliosta louhittua, murskattua ja seulottua kiviainesta.


Maansiirto Koskisella on vuosien kokemus soran ja hiekan seulonnasta. Meillä on tehtävään sopiva kalusto sekä kilpailukykyiset hinnat.

Kestävän kehityksen ja kestävän ympäristörakentamisen periaatteita noudattaen seulottua soraa voidaan jälleenhyödyntää uusien kohteiden rakentamisessa. Osa sorasta pystytään seulomaan niin, että saadaan
rakennusmateriaalia mm. pintarakenteisiin ja kaivantojen putkipeittoihin.


Soraa voidaan hyödyntää lisäksi muun muassa laattojen ja kivien alla. Kun työstetään pihatietä, polkua tai terassia, tulee laattojen ja muiden päällysteiden alle laittaa vähintään kaksi sorakerrosta (pohjamurske ja kantava sorakerros). Soraa käytetään myös useimmissa muurauksissa laastiin tai betoniin sekoitettuna.

Lisäksi soraa käytetään päällysteenä, kun rakennetaan pikkukivisiä piha-alueita ja polkuja. Soran käyttö on tällöin helppo ja halpa vaihtoehto perinteiselle pihalaatoitukselle.


Nykyaikaisella laitteistolla toteutettu hiekan tai soran seulonta mahdollistaa muun muassa valuhiekan joukossa olevien metallien poisseulonnan. Siirrettävillä seuloilla voidaan sorakasoista seuloa
eri lajikkeet toisistaan.


Soran seulonta -palvelumme asiakkaita ovat muun muassa rakennusliikkeet, yksityiset soraliikkeet sekä infra- ja tienrakentajat.
Maansiirto Koskinen Oy toteuttaa soran ja hiekan seulontaa vuosien kokemuksella. 


Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!